Διακοσμήσετε το σπίτι σας

Εντυπωσιακές ιδέες για τη διακόσμηση χώρου!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • διακόσμηση χώρων
 • Το πρώτο άλμπουμ περιέχει 3D θεματικά εργα χειροποίητα για εξωτερική και εσωτερική χρήση, κατασκευασμένα σε ξενοδοχεία , κομμωτήρια, γραφεία, ιατρεία, παραλιες, σχολεία.

  Δημιουργούμε οποιαδήποτε κατασκευή από EPS, ξύλο κ.τ.λ σε τρισδιάστατη μορφή που μπορεί να συνοδεύεται και από κρυφό φωτισμό. Μπορούμε να βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε είδος έργου,είτε πρόκειται για μόνιμη ή προσωρινή επιλογή.

  Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα: ΗΧΟΣ & ΦΩΣ. Το φως και ο ήχος παίζει σημαντικό ρόλο σε κάθε σχεδιασμό του έργου με την ιδιαιτερότητα να προσδίδουν μια επιθυμητή ευχάριστη γιορτινή ατμόσφαιρα που κλιμακώνει τη φαντασία. Συχνά μια όμορφη και εντυπωσιακή 3D επιγραφή φωτιζόμενη με συστήματα προβολής αποτελεί ένα κίνητρο για είσοδο σε ενα κατάστημα.

 • πίνακες ζωγραφικής | παλιά αντικείμενα διακοσμητικά
 • Στο δεύτερο άλμπουμ θα βρείτε έργα ζωγραφισμένα στο χέρι με διάφορες τεχνικές όπως ακρυλικά, λάδια, σπάτουλα, μεικτή τεχνική σε διάφορες διαστάσεις και ποικιλία χρωμάτων για να διακοσμήσετε το δικό σας χώρο: προσωπογραφίες, ζωγραφική σε πίνακες, ζωγραφική σε κορμούς, σε τραπεζάκια, σε δίσκους, σε παλιά σκαλιστά ξύλά, κάδρα, ταμπλάδες, ξύλινα σκάφη πλυσίματος, παλιά μπαούλα και παραβάν, μάρμαρα και πέτρες, παλιά αντικείμενα για διακόσμηση και βυζαντινές χειροποίητες αγιογραφίες μπορούν να διακοσμήσουν τους χώρους σας.

  Σας προτείνουμε χειροποίητες δημιουργίες μας σε ξύλο, σε διάφορα σχέδια ή σε κάδρα ζωγραφισμένα με το οποιοδήποτε θέμα επιθυμείτε εσείς για τους αγαπημένους σας, μοναδικα έργα τέχνης, διακοσμητικά, είδη δώρων που καλύπτουν κάθε είδους περίσταση.

 • διακόσμηση σπιτιού
 • Στο τρίτο άλμπουμ σας παρουσιάσουμε: διακόσμηση μέσω τοιχογραφιών, οροφογραφιών και τα λοιπά. Ειδικότητα που εφαρμόζεται ευρέως σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους: σε καταστήματα, διάφορα γραφεία, χώροι νυχτερινής διασκέδασης, οικίες, υπνοδωμάτια, σαλόνια, μπάνια, δωμάτια, κολώνες, παραδοσιακά σπίτια, παιδικούς χώρους.

  Συνήθως μια τοιχογραφία εφαρμόζεται απευθείας πάνω στην επιφάνεια αλλά μπορεί να ζωγραφιστεί και πάνω σε καμβά ή μουσαμά και στη συνέχεια να στερεώνεται με κόλλα πάνω στο τοίχωμα. Για να υπάρχουν καλά αποτελέσματα, εκτός από την κατάσταση και τα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στον τοίχο, υπάρχουν και καλλιτεχνικά ζητήματα που πρέπει να ξεπεραστούν οπως οι διαφορετικές οπτικές γωνίες, οι αντανακλάσεις του φωτός και η αντοχή που απαιτείται για υπαίθριες τοιχογραφίες με την χρήση κατάλληλου χρώματος. Επίσης, πρέπει να είναι μόνιμη, και να ταιριάζει αρχιτεκτονικά στο περιβάλλον.

  Η διακόσμηση στους τοίχους είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αλλάξει η εμφάνιση ενός δωματίου για να γίνει πιο ζεστό και πιο φιλόξενο. Και για να είναι εφικτό αυτό συνεργαζόμαστε μαζί σας να σχεδιάσουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για το δωμάτιό σας. Με βάση τη δική σας μοναδική ιδέα μπορούμε και αναλαμβάνουμε κάθε είδους διακόσμηση: Τρισδιάστατα σχέδια, τοπίο, φαντασία,γελοιογραφία, μοντέρνα ή αφηρημένη τέχνη, σουρεαλιστικά μοτίβα, τεχνοτροπίες, γύψινες διακοσμήσεις, ψευδοροφές, γύψινα με κρυφό φωτισμό οροφής.

  Οι τοιχογραφίες σε τελική ανάλυση είναι πρωτότυπα έργα τέχνης μοναδικά & ανεπανάληπτα, τα οποία ενθουσιάζουν και τονώνουν και δεν πρόκειται να εισβάλλουν στο χώρο σας, αλλά θα κάνουν τα δωμάτια σας πιο ευρύχωρα. Χρησιμοποιούμε προοπτική στις συνθέσεις μας για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα το οποίο θα εκπλήσει τους καλεσμένους σας!

 • Παιδική τοιχογραφία
 • Στο τέταρτο άλμπουμ σας παρουσιάζουμε διακόσμηση παιδικών χώρων, μέσω μοναδικών τοιχογραφιών που μετατρέπουν κάθε βαρετό τοίχο ή επιφάνεια σε ένα ζωντανό πολύχρωμο σκηνικό. Σύμφωνα με ειδικούς ο χώρος του παιδιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του. Εκεί παίρνει τα πρώτα του ερεθίσματα και δημιουργεί τις αντιλήψεις του. Μερικές φορές, οι ζωγραφιές στο τοίχο, είναι ένας καλός τρόπος για να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από χρώματα σε συνδυασμό με ευχάριστες εικόνες που θα ολοκληρώσουν τα μαγικά ταξίδια του μικρού τους κόσμου. Πιστεύουμε ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξίζει ένα μοναδικό χώρο, και ως εκ τούτου, οι σκηνές και οι χαρακτήρες που βάφουμε θα είναι πρωτότυπα.

  Η διακόσμηση των δωματίων είναι πραγματικά πολύ συναρπαστική και ειδικά όταν πρόκειται για την διακόσμηση του δωματίου του παιδιού μας, ο ενθουσιασμός διπλασιάζεται. Η χειροποίητη τοιχογραφία μπορεί να δημιουργηθεί σε έναν τοίχο ή σε όλο το δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας μόνο ένα πινέλο, αερογράφο και μπογιά, ένα απλό δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε ένα μαγικό μέρος, σε μια βαθιά ζούγκλα τροπικού δάσους, σε ενα πειρατικό πλοίο, σε ενα τεράστιο κάστρο, σε μια πίστα αγώνων...

  Αναλαμβάνουμε δημιουργία τοιχογραφίας σε παιδικό δωμάτιο. Διακόσμηση για χώρους γυμναστικής και κινητικών παιχνιδιών, παιδικά θεματικά δωμάτια με τρισδιάσταση παρουσίαση για τη δημιουργία ενός παραμυθένιου χώρου, παιδικές χαρές, εκδηλώσεις, παιδικούς σταθμούς και παιδότοπους, χώρους υποδοχής παιδιών όπως: παιδιατρικές κλινικές, οδοντιατρεία, χώρους υγιεινής παιδιών,αλλακτήρια, αναρρωτήρια και εξεταστήρια,αίθουσες βοηθών βρεφονηπιοκόμων . Επίσης, παραστάσεις, βρεφικό, παιδικό, εφηβικό δωμάτιο για αγόρια και κορίτσια, παιδικό κρεβάτι η κομοδίνα, κρεβατοκάμαρες, έπιπλα, κούνιες, συρτάρια και κουνιστές πολυθρόνες, ταβάνια. Ιδέες για υπέροχα εφηβικά έπιπλα, παιδικά γραφεία, καρέκλες, κουκέτες, μπαούλα, πίνακες ή ανάγλυφα ξύλα. Απεικόνισης μορφών και σχημάτων, πάνω σε κάθε επιφάνεια: χαρτί, μουσαμά, γυαλί, τοίχο, ξύλο κτλ. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

  Τα πιο δημοφιλή έργα για τα παιδιά περιλαμβάνουν τα θέματα του νερού, το ύπαιθρο, τις νεράιδες, τα παιχνίδια, αθλητικά θέματα, ζώα και διάφορους χαρακτήρες από αγαπημένα παραμύθια, αγαπημένους ήρωες από κόμικς ή δημοφιλή θέματα από ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές: nemo, winnie the pooh, smurfs, στρουμφοχωριά, σπαιντερμαν, σούπερμαν, spiderman, superman, comics, αυτοκίνητα, McQueen, winx, ninjago, merida, rapounzel, flamenco, pinokio, Disney donald, Looney Toons, Madagascar, Mickey & Minnie, πριγκίπισσες. Θέματα με δάσος, δέντρα και πουλιά, ζωάκια, κάστρα, αρκουδάκια, θέματα με διάστημα, Piter Pan, tinkerbell, μάγους, γοργόνες, πειρατές και πριγκίπισσες, ζώα της ζούγκλας...

  Επίσης και οι παιδικοί πίνακες ζωγραφικής με πρωτοτυπία και αισθητική για αγόρια και κορίτσια σε όλες τις ηλικίες, μεταμορφώνουν το δωμάτιο του παιδιού σε ένα υπέροχο τοπίο και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους, τα βοηθάνε να εκφράζονται...Ίσως θα θέλατε το όνομα του παιδιού σας ή τα αρχικά ζωγραφισμένα σε καμβά. Ή ίσως ψάχνετε για ενα μοναδικό δώρο για μια γέννηση, βάπτιση, γενέθλια ή χριστουγεννιάτικο δώρο...

  Σε οικογένειες με χαμηλά ή μέτρια εισοδήματα, προσφέρουμε εκπτώσεις μέχρι και 50% για τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου διότι πιστεύουμε πως κάθε παιδί ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας του αξίζει ένα ευχάριστο περιβάλλον χαράς και διασκέδασης!

  Δημιουργήστε μια εμπνευσμένη και ευρηματική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του παιδιού σας. Κάντε το παιδικό δωμάτιο, όπως το ονειρευόσασταν εσείς κάποτε!!!

 • Διαφήμιση και διακόσμηση επαγγελματικού χώρου
 • Στο πέμπτο άλμπουμ σας προτείνουμε λύσεις για την προβολή της επιχείρησης σας με επιγραφές από διάφορα υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, μουσαμά pvc σε μεταλλικό πλαίσιο, διογκωμένη πολυστερίνη, χειροποίητες κατασκευές και ξύλινες ρετρό επιγραφές που είναι μία νέα τάση στη διακόσμηση. Ζωγραφιστές χειροποίητες επιγραφές, ξύλινα εξώφυλλα μενού, παραδοσιακές ξύλινες επιγραφές, ταμπλό για μενού.

  Μια επιτυχημένη επιχείρηση λιανικής πώλησης για να προσελκύει τους πελάτες, θα πρέπει να τραβήξει την προσοχή, και οι έξυπνοι λιανοπωλητές ξέρουν ότι ξεκινά απο τη σήμανση η οποία δεν πρέπει να είναι σε δεύτερη μοίρα και είναι εξίσου σημαντική όσο ο σχεδιασμός και η κατασκευή μίας ιστοσελίδας.

  Υπάρχουν μερικές γενικές αλήθειες ή κανόνες που θα πρέπει να έχετε κατά νου όταν σκέφτεστε την διάταξη μίας σήμανσης. Δεν έχει σημασία τι είδους ταμπέλα θα αποφασίσετε να εχει το κατάστημα σας: φωτεινή επιγραφή, αυτοκόλλητα, ψηφιακή εκτύπωση, ανάγλυφα γράμματα, ανοξείδωτα λαμαρίνας, απο inox, αλουμίνιο, πλαστικό, ξύλο, plexiglass, εφαρμογή σε τζάμια, θεματική ταμπέλα ή μεταλλικά γράμματα επιγραφών. Μια αποτελεσματική πινακίδα πρέπει να είναι απλή, σύντομη και τοποθετημένη στο σημείο που πρέπει, να δώσει ακριβώς το σωστό μήνυμα να είναι σαφής και χωρίς πολλές πληροφορίες και να είναι αισθητικά ευχάριστη. Σε τρία με πέντε δευτερόλεπτα πρέπει να εχει μεταφέρει το κύριο μήνυμα, να τραβήξει την προσοχή των περαστικών και να κινήσει το ενδιαφέρον τους. Μια ποιοτική σήμανση είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να οδηγήσει τους πελάτες να σας επισκεφτούν και να επικοινωνίσουν μαζί σας. Kαι γιατί όχι; Να αποφέρει αύξηση των εσόδων της επιχείρησής σας.

  Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αμαρτίες στο λιανικό εμπόριο είναι η έλλειψη έξυπνης σήμανσης.

  Η εξωτερική σήμανση είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό είδος στη λιανική πώληση. Τα ξύλινα σταντ είναι ένα τέλειο εργαλείο προσέλκυσης πελατών, ξεκλειδώνει τα εμπόδια για την έναρξη μιας εμπορικής σχέσης. Είναι αυτό που οδηγεί τους πελάτες στην πόρτα του καταστήματος σας και τους κάνει να θέλουν κάτι από εσάς. Είναι η πρώτη εντύπωση που θα έχουν οι πελάτες για την επιχείρησή σας. Μπορεί να ενθαρρύνει τους ανθρώπους που έχουν περάσει απο το κατάστημά σας πολλές φορές στο παρελθόν και να δώσουν τελικά μια ευκαιρία για μια συνεργασία.

  Η εξωτερική σήμανση μπορεί να λάβει μορφή σε σημεία πεζοδρομίου, σημεία εισόδου, τέντες, σημαίες διαφήμισης ονομασίας της επιχείρησης ή σημάδια παραθύρου, πίνακες ή ανάγλυφα ξύλα, επιδαπέδια οριζόντια σταντ, επιδαπέδιου η κρεμαστά αγάλματα.

  Αυτές οι πινακίδες καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταστηματών όπως:

  Aρτοποιεία-φούρνοι, ζαχαροπλαστεία, πιτσαρίες, σουβλατζίδικα.

  Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να διαφημίζεται τα προϊόντα της επιχείρησης σας με μικρού κόστους

  ταμπέλες, σταντ δαπέδου για εξωτερικούς χώρους, επιδαπέδια stand διπλής όψης για εξωτερικό χώρο με σύστημα αλλαγής θέματος, κρεμαστές ταμπέλες, πινακές με πόδια για fast food, για τυροπιτάδικα, καφενεία η κρεπερί, μανάβικα, ανθοπωλεία η περίπτερα, κρεοπωλεία και ιχθυοπωλεία, βιβλιοπωλεία, χαρτοπωλεία, μεταφορικά γραφεία.